Arme şi droguri, ridicate la percheziţii

În urma percheziţiilor efectuate joi în Gorj, Mehedinţi şi Hunedoara, poliţiştii au ridicat aproximativ 400 de g. de masă vegetală, 2 arme de foc, deţinute fără drept, un laptop, 9 telefoane mobile şi mai multe dispozitive de mărunţit şi cântărit.

Poliţia Română şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 9 percheziţii în 3 judeţe, la persoane bănuite de trafic ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din investigaţii a reieşit că, în perioada octombrie 2015 -  februarie 2016, trei bărbaţi din Târgu-Jiu ar fi constituit un grup infracţional organizat care procura droguri de risc (cannabis) şi substanţele psihoactive (etnobotanice), pe care apoi le vindea.

Substanţele interzise erau distribuite fie prin intermediul serviciilor de curierat, fie direct, contra unor sume importante sume de bani.   

"Poliţiştii au pus în aplicare 9 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.OT. - B.T. Gorj,  pentru audieri. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă", arată biroul de presă al IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: