Arta Mobilei te ajută să-ți construiești căminul de vis!

Cu toții ajungem în momentul în care fie ne mutăm singuri, fie ne constituim o nouă familie și deci, locuim într-un cămin nou. Chiar dacă ne este destul de greu să ne despărțim de vechiul cămin, de locul pe care mereu l-am considerat acasă, știm sigur că undeva, într-un colț al inimii noastre, nu vom uita niciodată casa în care am crescut. Vrem să le creăm și copiilor noștri același cămin confortabil de care am avut parte și noi, însă pentru acest lucru avem nevoie de multă imaginație.

Poate nu toți ne-am născut cu acel simț estetic care să ne spună mereu cum să decorăm și unde ar fi bine să așezăm anumite lucruri. Pentru asta, există companii menite să ne ușureze munca și să ne creeze cea mai frumoasă și originală mobilă.

Vă prezentăm astăzi compania Arta mobilei, una dintre cele mai renumite firme de mobilă la comandă București. De ce ar trebui să alegi această companie? Iată câteva motive întemeiate!

1. Beneficiezi de proiectare 3D

Pentru că Arta Mobilei pune la dispoziția clienților o echipă de profesioniști, proiectarea 3D este principalul beneficiu pe care aceștia îl oferă clienților. Această proiectare presupune o serie de etape.

În primul rând, o persoană specializată va trebui să vizualizeze spațiul care urmează a fi mobilat, să-l măsoare corespunzător și să realizeze un plan cu cote. Mai apoi, urmează o discuție între client și specialist prin care clientul aduce la cunoștință propriile nevoi și eventualele preferințe în raport cu mobila ce urmează a fi comandată.

Următorul pas este reprezentat de întocmirea unui proiect 3D care să reprezinte mobilierul necesar spațiului respectiv. Specialistul se va consulta din nou cu clientul în ceea ce privește viziunea pe care a avut-o, alegerea materialelor, feroneriei și culorilor.

2. Beneficiezi de consiliere gratuită

Cu firma Arta Mobilei, reușești să scapi de toate problemele în ceea ce privește decorarea perfectă a propriei locuințe. Aceasta oferă consiliere gratuită clienților firmei pentru ca experiența să fie cât mai plăcută iar nevoile să fie satisfăcute pe deplin.

Specialiștii te vor sfătui în legătură cu piese de mobilier ce se potrivesc cel mai bine cu arhitectura spațiului, astfel încât să te declari mulțumit la final.

Prețurile vor fi minime, din moment ce alegi să lucrezi direct cu importatorii. Acestea vor fi clar specificate de la început și împreună cu specialiștii vei putea lua cele mai bune decizii pentru a avea parte de un raport calitate preț foarte bun.

Arta Mobilei pune la dispoziția clienților servicii complete. Vei primi informații și explicații asupra modului de întrebuințare, întreținere și funcționare a produselor, cât și livrare și montaj.

3. Este mult mai simplu!

Comparativ cu orele și timpul pe care ar fi trebuit să îl petreci prin diverse magazine pentru a alege mobila perfectă, acum poți rezolva totul mult mai rapid și simplu. În plus, ai parte și de ajutor din partea persoanelor special pregătite și nu o să mai ai emoții dacă anumite piese de mobilier se potrivesc sau nu cu decorul pe care l-ai ales.

Nu mai sta pe gânduri și alege inteligent!

Vizualizări: 1,588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: