ASA – Pandurii, mult scandal, puţin fotbal

Pandurii a câştigat vineri seară la ASA Târgu Mureş, scorul de 1-0 aducând gorjenilor cele trei puncte puse în joc. A fost un meci slab de ambele părţi, cu un gol dintr-un penalty care s-a lăsat cu scandal şi ameninţări. Preşedintele ASA a sărit chiar la bătaie, scrie presa locală, dar preşedintele de la Pandurii, Narcis Răducan, a minimalizat incidentul, declarând că a fost doar puţină tensiune.

Pandurii Târgu Jiu a învins-o în deplasare pe vicecampioana ASA Târgu Mureș, cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, în primul meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal. Edi Iordănescu, antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, a recunoscut nivelul slab al jocului: „Calitatea jocului nu a fost la cel mai bun nivel. Am pus pe primul loc rezultatului”. Iordănescu a dat vina pe teren şi pe arbitraj: „Starea terenului a fost foarte proastă și a fost greu să construim. Am luat trei puncte extrem de mari, care ne asigură prezența matematică în play-off”.

Unicul gol al partidei a fost reușit de Cristian Săpunaru (45+2 penalty), după ce portarul Eduard Stăncioiu l-a faultat pe fostul său coechipier Ioan Hora. Hora nu a mai putut continua meciul şi a fost înlocuit în minutul 47 cu Wellington. La ASA a intrat în minutul 48 atacantul Adrian Mutu, în locul lui Laurenţiu Buş. La pauza meciului, Claudiu Maior, preşedintele Consiliului de Administraţie al lui ASA, a sărit la bătaie cu oficialii Pandurilor. Incidentul a fost determinat de lovitura de la 11 metri pe care Pandurii au primit-o şi din care Săpunaru a înscris. Narcis Răducan a minimalizat însă incidentul: ”La fotbal se mai ridică tensiunea, aşa se întâmplă la fotbal. Ne-am ciondănit un pic, dar nimic grav. Aşa este la fotbal, presiunea este mare cu acest play-off”, a mai spus preşedintele Pandurilor.

Pentru Pandurii a fost prima victorie pe terenul echipei ASA. În urma acestui rezultat, Pandurii acumulează 43 de puncte şi se clasează pe poziţia a treia în clasament, în timp ce ASA, cu 35 de puncte, rămâne pe poziţia a şasea.

Vizualizări: 421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: