Asfaltarea străzilor din Novaci, în plină desfăşurare

Primăria Novaci continuă lucrările de asfaltare a străzilor. După ce anul trecut au fost modernizate două străzi, luni s-a finalizat încă una. Este vorba despre strada Ghebani, pe care acum se poate circula în condiţii civilizate. Potrivit primarul Dumitru Leuştean, proiectul de reabilitare a străzilor început în anul 2014 va continua până la finele anului viitor. Valoarea totală a investiţiei, ce vizează modernizarea a 13,2 km de drum, se ridică la suma de aproximativ 12 milioane de lei.

Primăria Novaci a turnat, luni, primul strat de asfalt pe strada Ghebani, urmând ca de săptămâna viitoare să se treacă la amenajarea şanţurilor şi podeţelor. Această stradă face parte din proiectul ce vizează reabilitarea a 13,2 km de drum, proiect în care sunt incluse străzile: Valea Gilortului, Eroilor, Bălani-Dumbravă şi strada Şesului. „Anul trecut, am finalizat reabilitarea străzilor Şesului- 700 de metri şi Valea Gilortului- 1,250 km. Luni am turnat asfaltul pe strada Ghebani- 2 km, iar săptămâna viitoare se va trece la amenajarea şanţurilor şi podeţelor. Lucrările fac parte dintr-un vast proiect început anul trecut şi care va continua până la sfârşitul anului viitor. Contractul încheiat cu Ministerul Dezvoltării vizează modernizarea a 13,2 km de drum inclusiv poduri, podeţe, şanţuri, marcaje, siguranţa rutieră”, a declarat Dumitru Leuştean, primarul de la Novaci.

Potrivit edilului local, alte două străzi vor fi reabilitate în acest an, pe buget local. „În luna septembrie, vor începe lucrările de modernizare a străzilor Schela şi Huluba, avem prinsă pe bugetul local reabilitarea a 1,7 km de drum, iar valoarea se ridică la 450.000 de lei”, a mai precizat primarul Leuştean.

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: