Asfaltul „raşchetat” din drum, aruncat în pădure

Firma care reabilitează drumul dintre Bârseşti şi Leleşti, judeţul Gorj, îşi bate joc de mediu. Utilajul care decupează bucăţi din asfalt a fost filmat în timp ce îl arunca în pădurea de pe marginea drumului, în loc să îl încarce în maşini. 

Secţia Drumuri Naţionale Gorj a reacţionat. „Este o eroare a operatorului de pe utilaj. A frezat pe lungul drumului. A încărcat pe bandă direct într-un camion. Când s-a mutat pe lat să facă racordurile cu asfaltul nou, a omis să decupleze banda. Acel asfalt frezat trebuia să rămână pe loc şi să-l încarce la lopată”, a declarat Cristi Tudor, reprezentantul Secţiei Naţionale de Drumuri Târgu Jiu.

Acesta a spus că a luat legătura cu firma prestatoare, care şi-a asumat greşeala. „Am luat legătura cu prestatorul, este o firmă care prestează aceste servicii. Şi-a asumat greşeala şi imediat o să cureţe de acolo tot. Au spus clar că nu o să se mai întâmple. Dacă e cazul, vor plăti, dar este pur şi simplu o eroare umană. Se poate verifica pe tot traseul că nu s-a mai întâmplat niciunde lucrul acesta”, a mai spus Cristi Tudor.

Drumul Naţional 67 D Târgu Jiu – Tismana – Baia de Aramă a intrat în reabilitare în luna octombrie a acestui an. (R.S.)

Vizualizări: 1,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: