Asociaţiile de proprietari, somate să îndepărteze ţurţurii

Poliţiştii locali cu atribuţii de ordine publică, control comercial şi disciplină în construcţii din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Târgu Jiu au informat cetăţenii, agenţii economici şi asociaţiile de proprietari cu privire la obligația de a îndepărta zăpada din dreptul imobilelor pe care le deţin şi ţurţurii de gheaţă formaţi.

„Cetăţenii au obligaţia de a curăţa zăpada depusă şi gheaţa formată pe trotuarul aferent imobilului pe care îl folosesc, astfel încât traficul pietonal să se desfăşoare în condiţii normale. De asemenea, îndepărtarea ţurţurilor de gheaţă formaţi la nivelul acoperişurilor blocurilor intră in atribuţiile şi obligaţiile asociaţiilor de proprietari”, a declarat Alexandra Petriţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu.

În urma acţiunii de informare, poliţiştii locali au împărţit peste 100 de înştiinţări societăţilor comerciale, unităţilor de învăţământ şi persoanelor fizice. Cei care nu vor respecta aceste obligaţii riscă amenzi. Pentru persoane fizice, sancţiunea este între 25 şi 50 de lei şi de la 50 la 100 de lei pentru persoanele juridice.

Vizualizări: 747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: