Atelier de creație în cămăși populare și într-un cadru inedit

Zeci de copii îmbrăcați în cămăși populare au animat poiana din fața Mănăstirii Polovragi. Au participat la un atelier de creație coordonat de Laura Manea, tânăra din Gorj care a creat brandul "Le Charme".

Copiii au urmărit și artiștii prezenți la tabăra de sculptură organizată în Polovragi. 

Copiii își vor dezvolta creativitatea, vor sta departe de televizoare sau calculatoare, vor socializa și vor învăța tehnici de decorare a obiectelor. Vor învăța cum să creeze diverse forme cu ajutorul cuielor și aței colorate, modele de împletituri sau jucării din materiale reciclabile, vor confecționa obiecte decorative. Toate obiectele create vor fi ale creatorilor, care le vor lua acasă. Încă din prima zi a taberei, peste 25 de copii au participat la atelier, alături de părinții lor.

„Încercăm să avem activități cât mai diversificate, zilnic încercăm să învățăm ceva nou. Grației Primăriei Polovragi, le putem oferi copiilor posibilitatea să își dezvolte latura creativă, să socializeze, să se bucure de natură, unii de alții! Copiilor le place foarte mult, sunt dornici să vadă ce vor le pregătesc, se bucură de obiectele pe care le creează și le iau acasă. Vin și părinții cu ei. Este o bucurie pentru toți, mai ales pentru mine, căci am ocazia să lucrez cu niște copii minunați, curioși, cu imaginație, dornici să învețe! Mulțumim Primăriei Polovragi și domnului primar Epure pentru inițiativă și implicare!”, a spus Laura Manea.

Galerie foto




Vizualizări: 813

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: