Weekend plin pentru jandarmii gorjeni

Jandarmii gorjeni vor participa, în acest weekend, la manifestările publice organizate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță al cetățenilor.

Astăzi și mâine, structurile de jandarmi vor fi prezenți în Rânca, la Transalpina Fest, pentru a ne asigura că participanții și turiștii din zona montană se bucură de acest eveniment în deplină siguranță.

Totodată, în perioada 30 iunie-02 iulie, oamenii legii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică a participanților la Zilele Comunei Roșia de Amaradia.


De asemenea, măsuri suplimentare de ordine publică vor fi luate și în zonele aglomerate pentru a fi asigurat un climat de ordine și siguranță publică și pentru a putea răspunde la toate solicitările cetățenilor.

"Recomandăm participanților la manifestările publice organizate în această perioadă: să respecte indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine; să nu se implice în acțiuni care pot conduce la tulburarea ordinii și liniștii publice; în caz de nevoie, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în misiune" transmit reprezentanţii IJJ Gorj.

Jandarmii montani din cadrul Posturilor de Jandarmi Montane din Rânca, Runcu și Tismana vor acționa pentru informarea, îndrumarea şi acordarea de asistenţă turiştilor care se află în zonele montane precum și pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. 
     

Vizualizări: 1,184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: