Iulie de foc

Temperaturile vor fi peste cele obişnuite pentru luna iulie în cea mai mare parte a ţării, potrivit prognozei transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 3 - 31 iulie.

3 - 10 iulie

Regimul termic se va situa peste cel obişnuit pentru această săptămână în regiunile sudice, estice, nordice şi centrale, în timp ce în restul teritoriului va fi în general apropiat de cel normal. Regimul pluviometric va fi excendentar în regiunile vestice şi sud- vestice, iar în restul teritoriului va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

10 - 17 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice, sud-estice şi centrale, în timp ce în restul ţării se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric se va situa în limite normale pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

17 - 24 iulie

Mediile valorilor termice vor avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în estul, sud-estul şi centrul teritoriului, în timp ce în rest se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric se va situa în limite normale pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

24 - 31 iulie

Mediile valorilor termice vor fi peste cele normale pentru această săptămână în regiunile estice şi sud-estice, în timp ce în restul teritoriului se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice şi nordice, iar în restul teritoriului se va situa în limite normale pentru acest interval.

Vizualizări: 1,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: