Festivalul Licuricilor

Asociaţia Kogayon, ONG specializat în educaţie de mediu şi managementul ariilor naturale protejate, alături de Agenţia de turism Globe 365 şi de Hanul Vatra din Costeşti, organizează Festivalul Licuricilor, primul eveniment din Oltenia de Sub Munte dedicat familiilor, care va avea loc în Satul Costeşti din judeţul Vâlcea, în perioada 6-9 iulie.

Participarea este limitată la 200 de persoane, iar biletele se pot achiziţiona de pe site-ul evenimentului şi pe pagina de Facebook a acestuia. Festivalul Licuricilor reprezintă o oportunitate pentru a promova Oltenia de sub Munte şi valorile sale locale, bazate pe conexiunea cu natura şi experienţele autentice.

Festivalul oferă o experienţă multidimensională, care combină distracţia şi descoperirea naturii cu explorarea culturii locale prin gastronomie, muzică şi poveşti specifice regiunii. 

”Festivalul Licuricilor, cu motto-ul ”Lumina nopţilor de vară” este o ocazie încă rară în peisajul turismului românesc de a explora deopotrivă atât natura cât şi cultura locală timp de câteva zile într-un mix atent conceput. Este un festival dedicat familiilor cu copii pentru că unul dintre scopurile acestui eveniment este de a-i aduce pe cei mici mai aproape de natură, iar zona subcarpatică din Vâlcea, spre norocul nostru, este una dintre zonele în care natura, în continuare, se împacă foarte bine cu oamenii din comunitate.

Oltenia de sub Munte este o destinaţie ideală pentru un asemenea eveniment datorită atât diversităţii elementelor de natură cât şi bogăţiei patrimoniului cultural. În cadrul festivalului oaspeţii vor fi implicaţi la modul cel mai activ şi relaxant în universul gastronomic oltenesc, iar cei mici se vor bucura de câteva experienţe de neuitat, precum ateliere de entomologie sau de o noapte la cort în poiana din apropierea pensiunii. Aşadar, vă aşteptăm cu mic cu mare în minunata Oltenie de sub Munte” , declară Cristi Pitulice, Managing Partner Globe 365.

Galerie foto


Vizualizări: 1,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: