Au aflat duminică seara că nu merg luni la școală

Comuna gorjeană Dănești a intrat duminică în scenariul galben, după ce patru localnici au făcut infecția Covid-19. Astfel, copiii din clasele V-VII au aflat că nu mai merg fizic la școală.

Anunțul a fost făcut duminică seara de primarul Mădălin Paliță. "Datorită informațiilor de ultimă oră, care ne arată faptul că în comuna Dănești sunt înregistrate 4 persoane ce au contactat Covid 19, comunitatea noastră se află în scenariul galben. Din aceste motive, urmare a discuțiilor purtate cu doamna Director al școlii, vă informez că începând de mâine, 08.02.2021, vor merge fizic la școală după orarul normal, doar elevii claselor I - IV, elevii clasei a VIII -a și grădinarii, urmând ca ceilalți elevi să desfășoare în continuare ore de curs online", a transmis primarul.

Acesta a informat părinții că ambele școli, respectiv Barza și Văcarea, au fost igienizate în interior și exterior, au avut loc lucrări de dezinfecție, dezinsecție și deratizare a claselor de curs, astfel încât elevii să fie în siguranță pe tot parcursul orelor de curs.

"A fost extins traseul microbuzului școlar și pe drumul bisericii din Barza pentru copiii comunității din acea zonă, iar în următoarea perioadă, imediat după ce va fi curățată vegetația din zona Dănești drumul de pe deal, vom extinde și în acea zonă traseul microbuzului școlar", a mai menționat primarul pe pagina de socializare.

Vizualizări: 2,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: