Au anunţat pe facebook plecarea din guvernul Ponta

Doi miniştri au anunţat sâmbătă pe facebook că nu vor face parte din guvernul Ponta 4, care este creionat în aceste zile. Este vorba de ministrul Energiei şi cel pentru IMM.

"Am discutat, astăzi, cu prim-ministru Ponta despre ceea ce urmează.Mi-a comunicat că îşi doreşte un nou concept : lipirea, din nou, a departamentului de energie la ministerul economiei şi numire a unui ministru politic", a precizat Răzvan Nicolescu, ministrul Energiei, pe contul său de Facebook.

"Guvernul viitor va conţine numai oameni politici. Eu nu sunt om politic, sunt un tehnocrat care a fost onorat să se pună în slujba ţării lui. Portofoliul IMM-urilor se va alipi la Economie şi va fi condus politic. Nu m-a interesat şi nu ma interesează nicio altă funcţie, nu am alergat după niciuna, nu o voi face nici de acum înainte. Iar politica rămâne o problemă a cărei rezolvare, deşi sunt matematician, îmi râmâne necunoscută", a scris Florin Jianu, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: