Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au bătut măr o întreagă familie. Victimele, la spital!

Trei tineri au ajuns, pentru 24 de ore, după gratii, după ce au luat la bătaie o familie întreagă din comuna Turburea. Totul a pornit de la o ceartă între îndrăgostiţi. O tânără de 19 ani, din satul Şipotu, comuna Turburea, s-a despărţit de iubitul ei, dar bărbatul nu a vrut să accepte situaţia. A venit tocmai din Dolj acasă la tânără, pentru a-i cere explicaţii, şi de aici a pornit întreg scandalul. „La data de 15 iunie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie de 55 de ani, din comuna Turburea, cu privire la faptul că trei persoane au pătruns fără drept în locuința sa și au exercitat acte de violență asupra membrilor familiei, după care cele trei persoane au părăsit locul faptei cu un autoturism. În urma conflictului, trei victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Trei tineri din judeţul Dolj au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, distrugere și tentativă la infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal. Instanţa de judecată a decis eliberarea lor, doi dintre suspecţi fiind plasaţi sub control judiciar. (A.A.)

Vizualizări: 5,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: