Au căzut cu maşina de pe barajul de la Vădeni

Un tânăr de 25 de ani din Bumbeşti Piţic, un amic de 19 ani şi o rudă de 44 de ani au scăpat teferi după ce „au sărit” joi cu maşina de pe barajul de la Vădeni, de la o înălţime de circa 15 metri. Astfel de accidente se produceau, de regulă, în zona din stânga barajului, la urcarea pantei de către cei care veneau dinspre Iezureni.

Şoferul în cauză a reuşit însă să rateze drumul şi să distrugă gardul de protecţie din partea cealaltă a hidrocentralei, cea dinspre Dealul Târgului. Aici, maşina condusă de acesta a ras gardul de protecţie şi apoi a căzut la baza hidrocentralei, pe platforma betonată. Surprinzător, maşina a aterizat pe roţi şi nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat de către poliţiştii veniţi la faţa locului şi nu consumase alcool. El a primit, în schimb, o amendă de 580 de lei pentru cascadoria respectivă, acum fiind bun de plată şi faţă de Hidroelectrica, pentru pagubele create. Reparaţiile autoturismului nu se mai pun la socoteală, şoferul fiind fericit că nimeni nu a fost rănit şi a scăpat fără dosar penal.

Aventura sa a strâns însă la faţa locului zeci de curioşi, şoferii oprind pe marginea drumului pentru a vedea ce s-a întâmplat. Toată lumea s-a mirat de accidentul respectiv, nimeni necrezând că nu a fost cazul ca vreo persoană să ajungă la spital din toate cele întâmplate.

Galerie foto


Vizualizări: 2,972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: