Au condus mașini și motociclete deși nu aveau permis

Mai mulți gorjeni s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat la volan deși nu au permis de conducere. Au fost opriți de Poliție și acum sunt cercetați penal. Alții au condus motociclete fără permis. 

Un adolescent de 14 ani, din Târgu Jiu, a fost prins conducând o motocicletă deși nu avea permis. 

"Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au depistat, în trafic, un minor, de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea o motocicletă, pe strada Crinului, aceasta nefiind înmatriculată în circulație și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a anunțat Poliția. 

De asemenea, polițiștii din Târgu Jiu au mai prins în trafic, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Lelești, în timp ce conducea o motocicletă, pe strada Crinului, aceasta nefiind înmatriculată în circulație și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

"În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categrie de vehicule", a mai transmis IPJ Gorj. 

Au fost și mulți șoferi trași pe dreapta și care au dosare penal pe numele lor pentru că nu aveau permis, dar conduceau o mașină.

Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: