Au descoperit bucuria unei zi la schi. Cine i-a ajutat!

Bucurie nemărginită pentru mai mulți copii care provin din familii defavorizate. S-au dat cu săniuța și au schiat la Rânca. Sunt copii de la Centrul de Zi din Târgu Jiu care nu s-au bucurat până acum de o astfel de vacanță.

15 copii găzduiți la Centrul de Zi, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, au avut parte de o surpriză, sâmbătă. Au mers la Rânca unde au schiat și s-au dat cu sania. În stațiune, micuții au primit schiuri, săniuțe și o masă caldă din partea unui cabanier din Rânca.

„Iată că am reușit și în acest an să oferim o zi minunată de distracție, copiilor care se confruntă cu probleme materiale și financiare, de la o vârstă așa de fragedă. Bucuria nemărginită, zâmbetul continuu pe fața lor, zarva caracteristică celui mai tradițional sport de iarnă, ne-a readus în minte vârsta copilăriei noastre. Au fost fericiți copiii și alături de ei și noi, însoțitorii. Mulțumim din suflet celor care ne-au dat sprijinul să realizăm această acțiune deosebită. Îi mulțumim domnului Mitroi Nicolae și familiei sale pentru fapta generoasă de a oferi gratis o masă caldă, schiuri și săniuțe, copiilor din sistemul de protecție socială”, a anunțat Gheorghe Milosteanu, directorul centrului. (M.M.)

Galerie foto



Vizualizări: 1,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: