Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Asistenții de la primării, instruiți de polițiști

Polițiștii de la prevenirea criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au avut marți, 19 februarie, o întâlnire cu asistenţii sociali din cadrul a 30 de primării de pe raza judeţului, cu atribuţii în intervenţia de urgenţă la cazurile de violenţă domestică.

Polițiștii gorjeni au emis zeci de ordine de protecție împotriva unor persoane violente doar la acest început de an.

În cadrul dezbaterii, poliţiştii gorjeni au prezentat aspecte legislative referitoare laatribuţiile Poliţiei Române pe linia prevenirii şi gestionării actelor de violenţă domestică, măsurile restrictive pe care poliţiştii le pot dispune faţă de agresor, dar şi cele care vizează protecţia victimei împotriva violenţei domestice.

De asemenea, au fost prezentate atribuţiile ce revin echipei mobile din cadrul Serviciilor Publice de Asistenţă Socială pe linia gestionării faptelor de violenţă domestică, punându-se accent pe colaborarea interinstituţională dintre entităţile cu atribuţii în gestionareafaptelor de acest gen, pentru o mai bună înţelegere a sarcinilor ce revinpersoanelorcare intervin la evenimente. Asistenții au spus că o mare problemă este aceea că faptele de violență se petrec în afara programului lor de lucru. (A.M.)

Vizualizări: 1,487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: