Transalpina Fotbal Festival, turneu sportiv la Novaci

Un turneu de fotbal destinat copiilor și tinerilor va fi organizat, în perioada 7-9 iunie, în orașul Novaci. Evenimentul sportiv se intitulează Transalpina Fotbal Festival, iar înscrierile se fac de pe acum.

Pentru a participa la Transalpina Fotbal Festival, doritorii trebuie să se înscrie la una din generațiile dorite. Confirmarea participarii echipei care a solicitat înscrierea va fi în momentul achitării taxei de participare, în valoare de 360 lei/echipă. Taxa va fi plătită doar de echipele care nu vor opta pentru cazare și masă printr-un program pus la dispoziție de organziatori.

Prin programul Ceatta Bonus, participanților li se pune la dispoziție cazarea și 3 mese/zi, costurile fiind în functie de locația pentru care optează. ”La fiecare categorie vor putea participa băieți care împlinesc vârsta la care s-au înscris pâna la 31 decembrie 2019 și fete în echipe mixte sau doar feminine, care pot fi cu doi ani mai mari”, au transmis organziatorii, care au precizat că locurile sunt limitate.

Este vorba de ediția I a Transalpina Fotbal Festival. Evenimentul a fost pus la cale de un organizator de turnee sportive din Timișoara, Ceatta, cu sprijinul primăriei Novaci. Conform celor de la Ceatta, până acum și-au anunțat interesul multe cluburi. Aceștia au anunțat că vor face publice, în curând, câteva din confirmările de participare importante.

Vizualizări: 1,131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: