NOU! Curs de balet pentru adulți, la Târgu Jiu

Gorjenii care vor să se inițieze în tainele baletului au acum această posibilitate. Școala Populară de Artă din Târgu Jiu organizează cursuri de inițiere în baletul clasic pentru adulți, iar doritorii sunt așteptați să se înscrie.

Taxa lunară este mai mult modică, fiind vorba de 50 de lei pe lună. Cel care îi va îndruma pe adulți va fi coregraful Liliana Tăbuș, fost solist balet la Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța. ”Este prima dată când organizăm cursuri de inițiere de balet pentru adulți. Înscrierile pentru cursurile de inițiere se fac din această lună. Cursurile țin până la sfârșitul anului școlar. Persoanele interesate pot participa doar o lună, dacă nu doresc mai mult. Nu e nicio problemă”, a declarat Anamaria Alionescu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Cursul se adresează adultilor și adolescentilor amatori care doresc să exploreze tainele baletului clasic tradițional. Baletul este un mod excelent de a te tonifia prin dans, de a căpăta o linie expresivă a corpului, mai multă flexibilitate și mobilitate. Baletul modelează aspectul picioarelor și al șoldurilor indiferent de vârstă.

Vizualizări: 1,298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: