Au fost modernizate trei secții din Spitalul Județean Târgu Jiu. Cum arată!

Trei secții din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au fost modernizate. Este vorba despre Secțiile Medicină internă I, Gastroenterologie și Neonatologie, care se află în unitatea spitalicească de pe strada Progresului. Banii pentru reabilitare au fost alocați de Consiliul Județean. 

Valoarea lucrărilor depășește trei milioane de lei. 

"A fost finalizată o nouă investiție de modernizare a trei secții din structura de funcționare a unității spitalicești, Medicină internă I, Gastroenterologie și Neonatologie, care se află în corpul de clădire situat pe strada Progresului nr. 18 din Târgu Jiu.

S-a intervenit prin lucări de arhitectură pentru amenajări interioare la toate spațiile destinate atât cadrelor medicale cât și pacienților (saloane, săli de tratamente, cabinete medici, săli de mese, holuri, grupuri sanitare în unele saloane, inclusiv grupuri sanitare pentru persoane cu dizabilități), au fost reabilitate și modernizate instalațiile electrice, termice și sanitare, cele trei secții fiind dotate cu sisteme de detectare, semnalizare și avertizare incendiu", a transmis Consiliul Județean Gorj.

Galerie foto
Vizualizări: 1,572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: