Au furat calculatorul din şcoală

Angajata unei şcoli din satul Covrigi, comuna Văgiuleşti, a anunţat ieri  poliţia despre faptul că în dimineaţa aceleiaşi zile, venind la locul de muncă, a observat dintr-o sală de cursuri lipsa unui calculator. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii care a constatat că cele sesizate se confirmă şi a efectuat cercetarea locului faptei. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că grilajul de la uşa de acces în incinta unităţii de învăţământ este forţat, iar din sala de curs lipseşte un calculator (unitate centrală, monitor şi tastatură) din cele 6 care se aflau în acea încăpere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt  calificat, faptă prev. şi ped. de art. 208 – 209 din C.P., fiind dispuse măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului cauzat.

În urma investigaţiilor efectuate au fost identificaţi autorii faptei în persoana numiţilor B.C.I., de 14 ani şi P.M., de 15 ani, ambii din comuna Văgiuleşti, sat Covrigi, judeţul Gorj, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, cu autorii în stare de libertate.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: