Au început să vină banii pentru salariații din centrele de vaccinare

Cadrele medicale care își desfășoară activitatea în centrele de vaccinare din municipiul Târgu Jiu au început să își primească banii pentru munca depusă. Personalul medical a așteptat câteva luni până să se facă plata, însă nu a renunțat și oamenii au fost prezenți la serviciu pentru ca oamenii să se vaccineze anti-Covid.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că medicii, asistentele și registratorii din Târgu Jiu și-au primit banii, urmând ca în perioada următoare să primească leafa și pe luna martie. Banii vin de la Ministerul Sănătății.

”În momentul de față au fost decontate toate sumele pentru cadrele medicale care funcționează în centrele din municipiul Târgu-Jiu, pentru luna februarie. Așa cum prevede legislația în vigoare, până pe data de 5 a fiecărei luni se depun documentele, apoi decontarea sumelor. Medicii, asistentele și registratorii din Târgu Jiu au primit banii, urmând ca până în perioada sărbătorilor Pascale să primească și sumele aferente lunii martie. Fondurile sunt alocate de Ministerul Sănătății”, a spus primarul Romanescu.

Sunt zone în care personalul medical nu și-a primit banii, încă. Primarul din Motru, Cosmin Morega, spune că nu s-a primit niciun leu și le transmite medicilor și asistentelor că, imediat ce sumele vor fi alocate, vor avea banii în cont.

”La Motru nu au intrat, îi așteptăm. Personalul medical m-a întrebat, pentru că au aflat că în alte localități s-au dat banii. Cum îi vom primi, imediat vom face și plățile. Până la finalul lunii, cred că îi vom primi pe toți. Întreg personalul să aibă răbdare, pentru că atunci când vom avea banii, le facem plata integral pentru lunile lucrate”, a spus Cosmin Morega.

Vizualizări: 1,230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: