Au petrecut de 1 Decembrie pe pârtie

Stațiunea montană Rânca a fost locul perfect pentru o distracție pe cinste de Ziua Națională a României. Chiar daca vântul a suflat cu putere, turiștii nu s-au dat bătuți si s-au aventurat pe pârtie, la săniuș. Copiii au fost cei mai încântați.

Rânca a fost locul perfect pentru sute de turiști pentru a sărbători una dintre cele mai importante zile, 1 Decembrie. Au profitat de zăpadă din plin și s-au distrat pe cinste la săniuș.

”Este foarte frumos. Chiar dacă bate vântul, nu contează, ne distrăm de Ziua României(...) Bem un pahar de vin fiert, mâncăm fasole cu ciolan, tradițional românesc. Ce poți să-ți dorești mai mult?(...)Ne dăm cu sania, mai bem un păhărel de ceai cald să ne încălzim. România este o țară splendidă și merită vizitată, nu doar de 1 Decembrie”, au spus câțiva turiști.

Cabanierii i-au așteptat cu cele mai bune produse tradiționale. ”Am pregătit tradiționala fasole cu ciolan, varză cu cârnați, dar și vin fiert și pălincă. Sunt turiști care au venit să petreacă de 1 Decembrie la munte, ne bucurăm. La mulți ani tuturor românilor”, spune Constantin Pănescu, liderul cabanierilor din Rânca.

Vizualizări: 1,807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: