Au plecat fără să plătească nota la cafenea. Au recuperat banii de la directoarea teatrului

Situație cel puțin ciudată creată la o cafenea din centrul orașului, unde personalul a trebuit să recupereze banii pentru o consumație de la directoarea teatrului, Mariana Ghițulescu.


S-a întâmplat în timpul unei reprezentații importante de la teatrul din Târgu Jiu. Directoarea Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”, Mariana Ghițulescu, fusese la cafenea cu o actriță celebră la nivel național, invitată să joace pe scena teatrului din Târgu Jiu, și o altă persoană, tot actriță. Mariana Ghițulescu a plătit consumația ei, 20 de lei, și a plecat de la masă. 


La scurt timp, celelalte două actrițe au plecat fără să plătească. Nu era clar pentru personal dacă au plecat pentru că au crezut că a plătit directoarea teatrului, se bazau pe celebritatea lor ori credeau că există o înțelegere cu proprietarii locației.


Ulterior, actrițele au revenit la cafenea, au consumat, s-au ridicat și au plecat. Personalul care le-a servit a făcut chetă și au plătit notele de circa 160 de lei. 

Angajatele cafenelei au așteptat câteva zile, crezând că Mariana Ghițulescu o să revină să plătească nota. Ulterior au decis să-i ceară banii directoarei.

Pentru că suma respectivă figura neplătită și trecuseră câteva zile, una dintre angajate a mers la biroul directoarei din Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”, pentru a-i cere banii pentru notă. Directoarea a spus că ea a crezut că a plătit integral, pentru toată masa, dar angajata i-a reamintit că a plătit doar pentru consumația ei. 20 de lei.


Au mai trecut câteva zile, dar în final nota restantă a fost plătită de Mariana Ghițulescu. 

Vizualizări: 11,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: