O vedetă din Târgu Jiu a supărat musulmanii cu o postare în care dansează!

Gorjeanca Mira a supărat comunitatea online de musulmani cu una dintre postăriel realizate recent. Artista a filmat un videoclip într-o moschee, aspect care a supărat o infuenceriță musulmană și a stârnit numeroase comentarii.

Mira a revenit recent dintr-o vacanță în Dubai, acolo unde s-a bucurat de frumusețile pe care le oferă țara arabă. Printre locurile vizitate s-a numărat și o cunoscută moschee, acolo unde artista a făcut un gest care i-a atras numeroase critici.

Așa cum și-a obișnuit deja fanii din mediul online, ea a publicat nenumărate fotografii pe rețelele sociale din vacanță, pentru a le arăta acestora pe unde s-a plimbat.

Printre locurile vizitate se numără și o celebră moschee, un loc sfânt și plin de reguli stricte pentru comunitatea musulmană. Cu toate acestea, Mira și-a permis să fie creativă așa cum știe ea mai bine și a filmat un videoclip pe care l-a postat pe TikTok, informează playtech.ro.

Artista obișnuiește să își țină la curent fanii cu tot ce face, astfel că, a postat un videoclip în care cânta o melodie, dar făcea și câteva mișcări de dans, lucru interzis total într-o moschee.

Videoclipul a devenit viral în mediul online, și odată cu el, au apărut și părerile internauților. În timp ce unii i-au apreciat talentul și frumusețea, alții au criticat-o pentru locul în care a ales să filmeze acest video.

O tânără influenceriță de origine musulmană a explicat faptul că gestul făcut de Mira a fost lipsit de respect la adresa tuturor celor care au această religie și nu numai, fiind extrem de dezgustată de gestul șatenei. ”Ea este Mira, o cântăreață româncă, îmi plăcea de ea, de asta am și rămas șocată. Deci, tu mergi la moschee, un loc în care oamenii vin să se roage și să îi vorbească lui Dumnezeu, iar tu pui muzică și dansezi? Cum poate fi asta ceva normal? Cum poate fi normal așa ceva? Putea să fie o biserică, o mânăstire. Acolo poți să faci așa ceva? Pe bune, mi se pare lipsă de respect. Nu înțeleg cum a ajuns totuși să facă acele video-uri, pentru că regulile la moschee sunt foarte stricte. Nu ai voie nici să faci niciun fel de gest cu mâinile, deci, cum ai reușit tu să faci acele video? A mai postat ceva de genul de plajă, dar acela mi se parea ok, era pe plajă, dansa, cânta, are o voce frumoasă..dar aici e vorba despre altceva. Nu e vorba despre mine, poate că voi credeți că eu m-am ofensat pentru că sunt de origine musulmană, dar sunt atâția oameni creștini care au comentat și sunt de aceeași părere, e total nerespectuos ce a făcut.”, a spus influencerița, într-un video pe TikTok.

Vizualizări: 3,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: