Tătuțu din „Clanul”, pe aceeași scenă cu o familie de artiști gorjeni

Celebrul actor, George Mihăiță, a participat, seara trecută, la un eveniment găzduit de un restaurant din municipiul Târgu Jiu. Cu o vastă experiență în teatru și televiziune, actorul a devenit cunoscut în toate colțurile țării după ce a jucat roul lui Tătuțu din serialul românesc „Clanul”. 

Cea care a împărășit câteva fotografii cu George Mihaiță, la evenimentul din Târgu Jiu, a fost artista de muzică populară, Nuți Tapotă Lătărețu.

„Onorați de aprecierea unui mare actor român, George Mihăiță. Să ne încântați mulți ani și de acum înainte, maestre!”, a transmis aceasta, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Postarea a primit, imediat, mesaje de apreciere din partea gorjenilor și nu numai. 

„Si George Mihaiță e mare actor, dar si familia  Tapotă Lătărețu are un mare rol în sufletele noastre”, a comentat un fan al artiștilor gorjeni.

George Mihăiță ar 74 de ani și o vastă experiență în teatru și televiziune. După rolul din „Clanul”, popularitatea actorului a crescut fulminant. „Numai Tătuțu îmi spune lumea pe stradă. Este foarte iubit acest rol”, a afirmat actorul într-un interviu acordat unei publicații centrale. 

Galerie foto



Vizualizări: 3,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: