Andreea Esca a fost înlocuită temporar la Știrile PRO TV!

Andreea Esca, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune, va lipsi o perioadă de pe micile ecrane. Crainica celor de la Pro Tv nu poate fi prezentă în următoarea perioadă la pupitrul știrilor din cauza unor probleme de natură medicală.

Îndrăgita prezentatoare de la Pro TV a fost la Cluj unde a  participat la un târg organizat de revista pe care o conduce. Vedeta s-a bucurat de timpul petrecut alături de echipa ei, însă la finele săptămânii a anunțat că nu se simte tocmai bine. Anunțul l-a făcut pe rețelele sociale, precizând: ”Singura mare problemă e că răceala de săptămâna trecută tocmai m-a lăsat mută! La propriu”. După ce s-a întors în Capitală, știrista a mers la medic iar specialistul i-a recomandat 3 – 5 zile de repaus vocal. De asemenea, vedeta Pro TV trebuie să meargă și la un control. ”Să vedem când îmi pot recupera vocea… astă seară, sigur nu! Dar îi dă de cap doamna doctor”, a spus Andreea Esca, în cadrul unei postări pe rețelele sociale.

Prezentatoarea a lipsit marți seară de la pupitrul Știrilor de la ora 19:00, Oana Andoni fiind cea care a înlocuit-o.

Esca a mai lipsit de pe micile ecrane și la finele anului precedent. La fel ca și acum, vedeta a avut nevoie de repaus vocal.

Vizualizări: 1,811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: