Au spus DA de Revelion

Noaptea dintre ani a fost momentul ideal pentru 6 cupluri din România să își unească destinele la Poarta Sărutului din Târgu Jiu. Veniți din mai multe zone ale țării, tinerii îndrăgostiți au ales să spună DA chiar în fața simbolului iubirii.

Au venit de departe pentru a-și uni destinele de Revelion la Târgu Jiu. Opera marelui sculptor Constantin Brâncuși a fost locul perfect pentru a-și jura iubire eternă. Ramona și logodnicul său au venit tocmai din Timișoara și spune că acesta era visul ei încă din copilărie.

”Era visul meu din copilărie. Mi-am dorit de mică de când vedeam alte cupluri, atunci când veneam la focul de artificii. Mi-am împlinit visul. Ne-am și cunoscut aici(...)Este un vis, este ceva nemaipomenit. Este ceva foarte frumos”, au spus Ramona și Cristian.  

Alții spun că au ținut ca de Noul An să aibă parte de un astfel de eveniment. ”Este un sentiment de bucurie și de împlinire. Am vrut să fie ceva mai special și să ne prindă Noul An cu acest eveniment”, a mai declarat un alt cuplu.  

Nu mai puțin de 6 cupluri au ales să-și unească destinele în seara de Revelion, evenimentul devenind o tradiție. ”Este un eveniment tradițional la Târgu Jiu și vrem să-l păstrăm și de acum încolo. Dacă anul trecut am făcut un efort să avem un cuplu la Poarta Sărutului, de data aceasta avem deja 6 cupluri. Sunt de la Craiova, de la Timișoara, București, Vaslui și două din Târgu Jiu. Sunt din toată țara. Mă bucur că nu sunt numai gorjeni”, a spus Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

La finalul ceremoniei s-a desfăcut sticla de șampanie.

Galerie foto


Vizualizări: 4,819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: