Horoscop

Valabil pe 31 decembrie

Berbec: Aţi putea pleca în vacanţă şi să petreceţi şi revelionul în altă localitate c-o să fie distractiv, pe gustul vostru. Se conturează nişte bani, care pot fi din altă sursă, decât de la serviciu şi o să mai luaţi şi lucrurile pe care le-aţi tot tăiat de pe listă, pentru că nu vă ajungeau banii.

Taur: Poate aflaţi noutăţi de la şefi , c-o să lucraţi şi altceva din ianuarie şi e bine să fiţi pe recepţie să alegeţi ce vi se potriveşte. Gândul vostru se poate materializa. O să vreţi să fiţi în compania cuiva şi acea persoană o să vă sune sau vine, va invită să vă-ntâlniţi zilele - astea.

Gemeni: Relaţia cu partenerul de cuplu trebuie ţinută într-un echilibru, mai ales în perioada asta ca să nu alunece spre crize de gelozie. Mai cochetaţi cu ideea unui supliment salarial şi care chiar poate să aterizeze până poimâine, cel târziu. O s-aveţi de cheltuială, chit că apelaţi şi la rezerve.

Rac: Poate-abia acum o să revină cineva care vă poate face fericiţi şi o să mai acordaţi o şansă relaţiei voastre. E cineva care-aşteaptă de multă vreme să vă-ntâlniţi şi dac-o să v-atingă la coarda sensibilă o să fiţi împreună de revelion, sau a doua zi, ieşiţi la plimbare.

Leu: E posibil să mai apară ceva probleme pe-acasă, s-or mai defecta nişte aparate şi fie le reparaţi, fie luaţi altele în locul lor. Printre picături, aşa, c-aveţi şi treabă, s-ar putea să vină cineva la cafea, şi să vă faceţi planuri de plecat pe undeva şi să petreceţi şi revelionul pe-acolo pe unde veţi ajunge.

Fecioară: Poate le-ntindeți o mână de ajutor părinţilor, cărora un semn de viaţă din partea voastră le-ar face mult bine. O să mai aveţi de semnat nişte acte şi să puneţi nişte lucruri la punct să vă bucuraţi de un finish de succes şi să fiţi şi cu finanţele la purtător, c-aveţi nevoie de bani.

Balanță: O să lăsaţi totul deoparte şi vă suiţi la volan şi-o porniţi spre cei care v-au invitat, c-o să fie de nerefuzat invitaţia. Vin ceva bani, mai achitaţi şi voi ultimile rate, facturi, datorii de tot felul şi o să mai faceţi şi cumpărături ca să nu alergaţi după ele până-n ultima clipă.

Scorpion: Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să vă convingă să lucraţi împreună şi dacă aveţi o reţinere amânaţi răspunsul. O veste bună, o apariţie care să vă dea nişte planuri peste cap şi o să vă reorganizaţi - o porniţi poate spre o altă destinaţie şi o să rămâneţi până după revelion.

Săgetător: Parcă mai vin nişte bani din alte surse, sunt plăți finale şi o să aveţi pentru răsfăţuri, că lucrurile importante au fost, deja, cumpărate. Aveţi curaj să faceţi lucruri pe care nu le-aţi mai încercat şi o să le propuneţi şi anturajului cu care veţi fi de sărbători. Lumea pare să fie încântată.

Capricorn: E cineva care va invită să plecaţi împreună de revelion şi dacă n-aveaţi alt program o să acceptaţi cu plăcere. Vă mobilizaţi cu destulă uşurinţă să rezolvaţi atât treburile de serviciu, cât şi pe cele personale, ca să vă pregătiţi de plecare dac-aveți aranjat pe undeva revelionul.

Vărsător: O să mai luaţi nişte bani, sau vor fi nişte cadouri pe care vi le poate oferi chiar şi firma la care lucraţi. Se pare c-o să primiţi ajutor din mai multe direcţii şi treburile se vor epuiza, că prin minune. De voi trebuie să mai aveţi un pic de grijă şi o să fie perfect.

Pești: Se poate să vină cineva de departe şi să petreceţi cele mai frumoase sărbători, şi să deschidă un traseu de succes. O să fie nevoie de voi să vă implicaţi într-o activitate, în pregătirea unui eveniment care poate avea loc în aer liber, poate fi pentru copiii voştri.

Vizualizări: 1,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: