Târgu-Jiu: Câte cupluri își unesc destinele în noaptea de Revelion

Noaptea dintre ani se apropie, iar pentru câteva cupluri din țară reprezintă unul dintre cele mai importante momente din viața lor. Ca în fiecare an, la Poarta Sărutului din Parcul Central din Târgu Jiu cuplurile își unesc destinele la trecerea în Noul An. De data aceata, 6 cupluri s-au înscris pentru a avea parte de cel mai frumos moment.

În noaptea de Revelion își vor spune ”DA” nu mai puțin de 12 tineri îndrăgostiți, devenind deja o tradiție în orașul lui Brâncuși.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că s-au înscris cupluri din București, Timișoara, Craiova și Târgu Jiu. Este și un cuplu din Moldova care a decis ca în noapte dintre ani să-și unească destinele la opera marelui sculptor Constantin Brâncuși.

”Am avut mai puține cupluri prima dată, dar s-au mai înscris pe parcurs. Sunt șase cupluri în total, dintre care două sunt din Târgu Jiu. Mă bucur că au putut să ajungă oameni din diverse zone ale țării. Avem din Timișoara, București, Craiova și un cuplu din Moldova. Este important că se păstrează tradiția la Târgu Jiu”, a spus Marcel Romanescu.

Vizualizări: 2,572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: