Au stricat primăria când au reparat căminul cultural

Autoritățile locale dintr-o comună din Gorj au fost nevoite să reabiliteze sediul primăriei, după ce a fost modernizat căminul cultural. Instituția de cultură este lipită de cele două corpuri ale primăriei și, în urma reabilitărilor făcute cu bani europeni la cămin, s-a deteriorat acoperișul administrației locale.

Modernizarea primăriei din Vladimir a fost condiționată de modernizarea căminului cultural. Acoperișul primăriei a fost deteriorat și ploua în birouri, de aceea s-a luat decizia reabilitării celor două corpuri ale acesteia. ”Cele două corpuri ale primăriei sunt lipite de căminul cultural care a fost reabilitat și recepționat anul trecut. Pentru că s-a umblat la acoperiș, în primărie a început să se infiltreze apa și de aceea am decis să intervenim și să-l reparăm. Am schimbat și geamurile, că erau vechi, am vopsit, că se vedea urât. Un corp l-am făcut anul trecut și la altul lucrăm acum, că angajații sunt în concediu prin rotație și nu dăm peste cap activitatea”, a precizat primarul din Vladimir, Ion Ianăși.

Căminul cultural realizat cu bani europeni a fost recepționat anul trecut, iar primăria a fost reabilitată cu bani de la bugetul local.

Vizualizări: 1,283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: