Tuneluri dezinfectante la un spital din Gorj

Autoritățile locale din Orașul Turceni continuă să investească în sectorul sanitar. După ce au fost achiziționate echipamente de protecție pentru cadrele medicale care își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Orășenesc din Turceni, acum au fost cumpărate tuneluri dezinfectante.

Patru astfel de tuneluri vor fi montate în perioada următoare la Spitalul Orășenesc din Turceni pentru siguranța cadrelor medico-sanitare, dar și a pacienților internați aici. Investițiile în sănătatea orașului continuă.

"Am achiziționat un număr de 4 tuneluri dezinfectante ce vor fi folosite la decontaminarea personalului medical și pacienților Spitalului Orășenesc Turceni. Dispozitivele asigură o triplă acțiune: pulverizare dezinfectant, raze UV și covor decontaminat, elemente ce reprezintă o barieră sigură împotriva răspândirii infecției”, a precizat primarul din Turceni, Cristina Cilibiu.

Aceste tuneluri vor fi amplasate la ieșirea din izolatorul de la nivelul Compartimentului de Primiri Urgențe, la ieșirea din cele 2 izolatoare din Secția Interne și la Secția Psihiatrie.

Vizualizări: 802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: