Șase echipaje noi de salvare la Ambulanța Gorj

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj va avea șase noi echipaje de salvare pentru a acoperi toate urgențele generate de pandemia de coronavirus. Luni, au avut loc interviurile, iar candidații care au fost declarați admiși sunt așteptați cu documentele de angajare, urmând să înceapă serviciul de luna viitoare.

În total, instituția a ocupat 13 posturi. Este vorba de șase locuri de asistenți medicali debutanți, șase posturi de șoferi și unul de mecanic auto. S-au depus zeci de dosare de candidatură.

Pentru ocuparea posturilor de șoferi, s-au ocupat patru posturi la Târgu Jiu, și câte unul în substațiile de la Turceni și Târgu-Cărbunești. În total, pentru aceste posturi, s-au înscris 18 persoane.

Competiție mai acerbă a fost pentru posturile de asistent medical debutant pentru care au susținut interviul circa 30 de persoane. S-au ocupat trei posturi la Târgu Jiu și câte unul la substațiile din Motru, Turceni și Târgu-Cărbunești.

Aceștia sunt așteptați ca, marți, să depună documentele de angajare și din 4 mai vor începe activitatea.

Concursul a debutat cu stângul după ce interviurile au fost anulate în urma unei vizite a Corpului de Control al prefectului care a constatat că zeci de candidați care au trimis documentele de angajare nu au fost selectați pentru interviu și nici nu s-au regăsit pe lista celor declarați respinși așa că interviurile au fost reluate luni.

Vizualizări: 1,747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: