Au vândut prăjituri să ajute familiile sărace

Au pregătit prăjituri şi apoi le-au vândut. Cu banii strânşi, vor fi ajutaţi câţiva copii nevoiaşi din Rovinari. Este acţiunea iniţiată la Şcoala Generală din Rovinari de cadrele didactice împreună cu Uniunea Femeilor din Gorj.

Educatoarele, profesoarele şi doamnele din Asociaţia Uniunea Femeilor din Gorj au gătit mai multe prăjituri pe care le-au vândut vineri părinţilor la Casa de Cultură. S-au strâns, din vânzarea dulciurilor, 2.500 de lei, bani cu care vor fi ajutate, de sărbătorile de iarnă, câteva familii sărace din oraşul Rovinari. Odată cu această acţiune caritabilă, au fost marcaţi şi cei 100 de ani de la Marea Unire.

„A fost o acţiune foarte frumoasă a Şcolii Generale nr. 1 din Rovinari şi a Grădiniţei cu Program Prelungit din Rovinari. Educatoarele şi învăţătoarele, împreună cu Uniunea Femeilor din Gorj, au hotărât să ajute, să strângă bani pentru a ajuta de sărbători copiii care au probleme. Doamnele educatoare au făcut prăjituri pe care le-au consumat părinţii vineri şi le-au şi plătit. Au reuşit să strângă aşa 2.500 de lei pentru a ajuta câţiva copii mai necăjiţi. Au marcat şi Centenarul Marii Uniri la Casa de Cultură din Rovinari”, a transmis Ion Işfan, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Vizualizări: 1,455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: