Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au vrut să-și facă singuri dreptate, dar au ajuns după gratii

Doi tineri, de 18 ani, din municipiul Motru, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. Ei sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe în forma continuată. Asta după ce au vrut să-și facă singuri dreptate și au bătut un bărbat care intrase în curtea bunicului unuia dintre tineri, cu intenția de a fura, susțin anchetatorii. 

"Din cercetări a rezultat faptul că la data de 15 aprilie, tinerii ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat, de 46 de ani, care ar fi pătruns în locuința unui bărbat, de 66 de ani, bunicul unuia dintre tineri, din aceeași localitate, cu intenția de a sustrage bunuri.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe în forma continuată și tentativă de furt calificat", a transmis IPJ Gorj. 

Vizualizări: 1,558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: