Aurel Popescu își exprimă din nou interesul pentru șefia PSD Gorj

Președintele PSD Târgu Jiu, Aurel Popescu, și-a exprimat din nou interesul de a candida la șefia organizației județene. De această dată la TV Sud, unde a explicat însă că o va face doar în condițiile retragerii lui Florin Cârciumaru.

Cu o zi înainte, nu excludea să îl contracandideze pe acesta. „Da, în condițiile în care domnul senator Florin Cârciumaru și-ar exprima vreodată intenția de a se retrage, doar atunci, în urma unei analize cu colegii, aș putea să îmi exprim eu o posibilitate de a candida la cea mai înaltă poziție din organizația județeană”, a spus Aurel Popescu.

Acesta spune că până atunci va munci în organizația municipală, pentru că vrea să demonstreze că pierderea alegerilor locale a fost „un accident”. De șefia PSD Gorj se anunțase interesat și deputatul Mihai Weber, care ar fi vrut să candideze în tandem cu președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu. Le-a tăiat însă elanul Florin Cârciumaru, care a renunțat la retragerea anunțată și a spus că vrea să rămână președinte până în 2020.

Vizualizări: 442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: