Autostrada Soarelui aglomerată. Recomandări pentru rute alternative!

Potrivit informațiilor furnizate de Centrul Infotrafic, șoferii care se întorc duminică de pe litoral sunt sfătuiți să utilizeze rute alternative pentru a evita aglomerația de pe Autostrada Soarelui.

În vederea evitării congestionării autostrăzii A2 Constanța - București, Centrul Infotrafic recomandă următoarele rute alternative:

DN 2A Constanța - Hârșova - Slobozia - Urziceni - DN 2 - București;
A2 - Fetești sau Drajna - DN 3A - Lehliu-Gară - DN 3 - Fundulea - București;
DN 3 Constanța - Murfatlar - Adamclisi - Ostrov (traversare cu bacul) - Călărași - DN 21 Călărași - Drajna - A2 Drajna - București (sau din municipiul Călărași - DN 3 - Lehliu-Gară - Fundulea - București).
De asemenea, pentru DN 1 București - Ploiești - Brașov, există posibilitatea de a utiliza alte artere rutiere pentru a evita formarea de coloane de mașini. Astfel, se recomandă următoarele rute alternative:

București - Autostrada A3 - Ploiești - Cheia - DN 1A Brașov;
București - Autostrada A1 - Pitești - Câmpulung - DN 73 Râșnov;
București - DN 71 - Târgoviște - DN 72A - Câmpulung - DN 73 Râșnov;
București - Târgoviște - DN 71 Sinaia.


Aceste rute alternative oferă șoferilor opțiuni pentru a evita zonele cu trafic intens și pentru a călători mai eficient către destinațiile lor. Este recomandat ca șoferii să consulte în prealabil condițiile de trafic și să planifice ruta în avans, astfel încât să se bucure de o călătorie mai sigură și mai puțin aglomerată.

Vizualizări: 804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: