Aventurieri la Baia de Fier

Tabăra de vară ”Aventurieri la Baia de Fier” este tot mai căutată de copiii și tinerii cu vârste între 6 și 18 ani, care vin aici pentru a participa la tot felul de ateliere, să facă mișcare, dar și să se bucure de frumusețea zonei.

Agenția de Turism Sfântul Nicolae din București a organizat în urmă cu trei ani prima tabără de vară la Baia de Fier.

”Am descoperit această pensiune din Baia de Fier în urmă cu trei ani și de atunci numai aici organizăm tabăra de vară. Vreau să vă spun că locația este minunată, exact ce căutam noi pentru desfășurarea activităților. Deja am venit cu prima serie și avem toată vara ocupată aici. În principiu acceptăm doar copii din București pentru că le asigurăm transportul, dar pot veni și din alte zone dacă doresc și se descurcă să ajungă aici”, a declarat Ilinca Vilău.

Taberele organizate la Baia de Fier au ca scop dezvoltarea abilităților copiilor și depășirea limitelor într-un mediu controlat și organizat. Tabăra este gândită ca un concurs pe echipe, lucru ce îi motivează și îi antrenează în fiecare activitate. ”Avem ateliere de consolidare a echipei, de coordonare, atelier tresure hunt, atelier de tir cu arcul și archery tag votat atelierul preferat în anul 2020 de către participanții în taberele noastre. Îmbină tehnica tirului cu arcul într-un joc dinamic și distractiv. Jocul se desfășoară într-un teren special amenajat cu cazemate, unde fiecare echipă își revendică câte o jumătate de teren, avem atelier de inventică și construcție, de ceramică, de fluier, dar și trasee cu obstacole”, au mai spus organizatorii.

Tariful taberei este de 1450 de lei și cuprinde transport, 5 nopți de cazare în camere duble sau triple, 3 mese pe zi și gustări, asistența 24/24 a ghizilor și instructorilor, jocuri și activități și materiale necesare.

Vizualizări: 2,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: