Aventurile unui târgujian în Africa

Un târgujian reușește să-și surprindă prietenii și cunoscuții în fiecare zi. Cel puțin în ultimele săptămâni. Este vorba de omul de afaceri Nicolae (Nick) Popescu din Târgu Jiu care de ceva vreme umblă în lung și în lat prin Africa. Pentru că vede la fiecare pas câte un lucru nou, gorjeanul nu ezită niciun moment să le arate și celor dragi experiențele sale, postând pe rețelele de socializare diverse fotografii. Dacă acum două săptămâni le arăta imagini cu întâlnirea pe care a avut-o cu pinguinii în Africa de Sud,  recent Nick a postat câteva fotografii realizate la una dintre cele mai înalte cascade din lume. Este vorba de Cascada Victoria, care se găsește pe cursul fluviului african Zambezi, şi care a fost declarată, în 1989, monument al naturii de către UNESCO.

Nick Popescu nu a văzut această cascadă doar de la nivelul pământului, ci și din aer, după ce s-a urcat într-un elicopter. Afaceristul a întâmpinat diverse probleme în călătoria sa, însă s-a arătat încântat că și-a atins țelul. „650 km într-o singură zi în Africa, Bostwana-Namibia-Botswana-Zimbabwe-Victoria Falls. (...) O cascadă de probleme, dar nu așa mari ca și Cascada Victoria!”, a scris târgujianul pe Facebook.

Și aventurile sale nu s-au oprit aici. „Crocodile Cage, o altă experiență uluitoare. M-au băgat într-o cușcă la 2 metri sub apa și crocodilii încercau să intre... creaturi preistorice  extraordinare. Brrr!”, a scris acesta într-o altă postare.

Galerie foto





Vizualizări: 2,022

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: