A câștigat o excursie la Shrek’s Adventure din Londra. Cum a reușit!

Bianca Elena Clipici din Târgu Jiu, elevă în clasa a III-a la Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu”, este marea câștigătoare a concursului de desene pentru copii „Zurli”, organizat de hipermarketul Carrefour Târgu Jiu. Bianca a desenat personajul său preferat și a câștigat o excursie la Shrek’s Adventure din Londra. Circa 6.000 de copii din Târgu Jiu au participat la această competiție de desene, iar 15 dintre aceștia au fost recompensați cu premii din partea organizatorilor, care mai de care mai atractive. 

La concursul de desene organizat de hipermarketul Carrefour Târgu Jiu au participat numai elevi de la școlile din Târgu Jiu. Concursul s-a derulat în perioada 22 martie-12 aprilie. Tema concursului din acest an a fost „De Paști, eroii tăi preferați se întâlnesc la Carrefour”. Câștigătorii au fost aleși prin tragere la sorți, de către o comisie. „La această ediție au participat 12 școli din Târgu Jiu. Aproximativ 6000 de elevi din clasele 0-VIII au acceptat invitația noastră de a colora planșele Zurli. Marți am avut tragerea la sorți pentru marii câștigători ai acestei mari ediții. Avem 15 elevi, fericiți câștigători, pe care astăzi îi premiem. Mă bucur că de la ediție la ediție participă un număr tot mai mare de elevi”, a declarat Florin Popescu, directorul hipermarketului Carrefour Târgu Jiu.

„Nu mă aşteptam să câştig”

Marele premiu, o excursie în parcul Shrek’s Adventure din Londra, a fost câștigat de Bianca Elena Clipici, în vârstă de 10 ani, elevă a Școlii Gimnaziale „Gheorghe Tătărăscu”. Bianca știe deja cu cine va merge în excursie. „Am participat la acest concurs cu multă bucurie. Nu mă așteptam să câștig marele premiu. Am desenat-o pe șefa Zurli cu pahare în cap. Voi merge în excursie cu mamaie și cu tati”, a spus fericita câștigătoare a marelui premiu.

Și Daniel Bârsan, elev în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, a fost premiat pentru desenul pe care l-a realizat. „L-am desenat pe Clopoțel. Am luat locul II și astfel am câștigat un laptop. Mă va ajuta ca să studiez”, a explicat Daniel. Alți copii talentați au primit o bicicletă, o tabletă, un telefon sau cupoane de 100 de lei.    

Colaborare cu ISJ Gorj

Concursul de desene s-a desfășurat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean (ISJ ) Gorj. „Participăm în fiecare an, este deja a șasea ediție. Le-am asigurat accesul în unitățile de învățământ, au discutat cu inspectorii de muzică, desen, cu profesorii de desen din școli, astfel încât copiii să afle de acest concurs și să participe în număr cât mai mare”, a spus Ion Ișfan, inspectorul general al ISJ Gorj. 

Conducerea hipermarketului a spus că ia în considerare ca la acest concurs să participe elevi şi din alte localități din Gorj.

Galerie foto








Vizualizări: 3,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: