Avocaţii lui Ponta s-au mutat de la complexuri la Transgaz

A dat tunuri de miliarde la complexurile energetice din Gorj, iar acum vrea un post în Consiliul de Administraţie al Transgaz. Este vorba despre avocatul Radu Cernov de la fosta casă de avocatură Şova şi Asociaţii. Tot Cernov este avocatul ce a muncit 25 de ore într-o zi, potrivit deconturilor înregistrare la fostele complexuri energetice Rovinari şi Turceni.

Pandurul a scris despre cum Radu Cernov a fost plătit pe 15 ianuarie 2008 pentru 25 de ore de consultanţă, o parte pentru CE Turceni, o parte pentru CE Rovinari. Casa „Şova şi Asociaţii”, acum Societatea Civilă de Avocaţi Enescu, Panait, Pop şi Asociaţii, era condusă la acea vreme de actualul senator PSD Dan Şova, care îl avea ca partener senior pe deputatul PSD Victor Ponta. Ambii au apărut la televizor condamnând jaful din banul public, deşi l-au practicat cu succes. Mai mult, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a efectuat un control în urma căruia a constatat ca Şova & Asociaţii" a obţinut ilegal peste 1,1 milioane de euro de la complexurile energetice Rovinari şi Turceni.

Avocatul vrea acum să facă parte din Consiliul de Administraţie al Transgaz. Persoanele propuse au fost selectate  dintr-o listă de 67 de candidaţi care au concurat pentru posturile de administratori.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: