Bacalaureatul, supravegheat de poliţişti

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj va mobiliza 46 de poliţişti pentru a asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la 32 de unităţi de învăţământ în care sunt organizate centre de susţinere al examenului de bacalaureat.

Poliţiştii provin de la structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi prevenirea criminalităţii şi vor acţiona în zona unităţilor de învăţământ, pe traseele de afluire-defluire către unităţile şcolare, în mijloacele de transport în comun. Scopul acţiunilor este acela de a se asigura un climat de ordine şi siguranţă publică pentru buna desfăşurare a examenului de bacalaureat.

Acţiunile din această perioadă vor fi desfăşurate în comun cu jandarmii din cadrul I.J.J. Gorj şi poliţiştii comunitari.

Pe lângă poliţiştii nominalizaţi să participe la această misiune, patrulele de ordine şi siguranţă publică vor avea incluse în itinerariile de patrulare, unităţile de învăţământ în care se susţine examenul de bacalaureat, şi vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale care ar pute să perturbe desfăşurarea examenului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: