Băgați în spital de un șofer fără permis

Un accident rutier cu victime a avut loc duminică pe raza localității Bărbătești din județul Gorj. "Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bărbătești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Bărbătești, din direcția Târgu Cărbunești către Țânțăreni, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers către stânga, fiind acroșat de un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Bârca, județul Dolj, care se angajase în depășire", transmite IPJ Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 48 de ani și a unui bărbat, de 37 de ani, din comuna Bărbătești, pasager dreapta față în același autoturism, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, în urma verificărilor în baza de date, a reieșit că tânărul de 22 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vizualizări: 1,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: