Băiatul fugit a mers pe jos până la Caracal. Unde a dormit!

Ciprian Gabriel Gugu, băiatul fugit de acasă, din Fărcășești, joi seara, și găsit luni la Caracal, în județul Olt, a trăit aventura vieții lui în cele patru zile. Băiatul de 15 ani, certat de mamă pentru o notă mică la matematică, nu voia decât să fie cât mai departe de casă.

Din fericire, un elev al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr“ Câmpina, care era în drum spre Poliția Municipală Caracal, l-a văzut pe Ciprian supărat și l-a întrebat dacă poate să îl ajute cu ceva. Băiatul fugit l-a întrebat dacă poate să doarmă la el. Viitorul polițist și-a anunțat îndrumătorii, iar aceștia și-au dat seama că este băiatul fugit din Gorj și dat în urmărire națională.

De la Fărcășești până la Caracal sunt 135 de kilometri și se pare că băiatul a mers pe jos, încălțat în papuci de cauciuc și îmbrăcat cu pantaloni de trening gri, tricou și un hanorac. Băiatul a dormit în case părăsite.

Tatăl și bunicul băiatului sunt cei care s-au dus să îl ia de la poliție, iar momentul revederii a fost unul emoționant. Băiatul a sărit în brațele tatălui și a început să plângă, fiind evident că își dorește să ajungă acasă.

Ciprian luase o notă mică la simularea la capacitate, iar mama l-a certat. Mai mult, i-a dat și două palme, i-a luat telefonul și i-a cerut să o ajute la treabă. Copilul i-a adresat niște cuvinte urâte, a scos cartela din telefon și i-a spus că o să vadă ea, după care a plecat și a fost nevoie de patru zile pentru a fi găsit.

Atât copilul, cât și părinții vor beneficia de consiliere din partea Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Gorj.

Vizualizări: 7,679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: