Patru tineri au ajuns la spital în urma accidentului de la Lelești

Patru tineri au ajuns la spital luni după-amiaza, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă la ieșirea din Târgu Jiu spre Lelești și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, mașina s-a răsturnat la marginea pădurii.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe Drumul Național 67D, la ieșirea din Târgu Jiu spre Tismana. Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Săulești, a provocat accidentul. „În timp ce conducea un autoturism pe DN 7D, la ieșirea din municipiul Târgu Jiu, din direcția strada Tismana spre comuna Lelești, într-o curbă la stânga, acesta a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Runcu, care se deplasa din sens opus”, a transmis Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Mașina condusă de tânărul de 20 de ani a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. „În urma impactului a rezultat accidentarea ușoară a conducătorului auto, a unei minore de 15 ani, din orașul Tismana, precum şi a doi tineri de 18 ani, din oraşul Tismana, respectiv comuna Negomir, care erau pasageri în autovehicul”, a mai transmis IPJ Gorj.

“A ieșit de pe sensul lui, a intrat pe contrasens și s-a izbit de mașina albastră. Probabil a avut viteză, că s-a răsturnat la marginea pădurii. Au sărit câțiva șoferi să-i ajute să iasă din mașină, au venit apoi și pompierii”, a spus un șofer.

Cei patru tineri răniți au fost transportați cu ambulanța la spitalul din Târgu Jiu. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, însă niciunul nu consumase alcool înainte să se urce la volan. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 3,537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: