Băiețel de patru ani, dat dispărut

Un copil de doar patru ani din comuna gorjeană Bălești, sat Stolojani, a fost dat dispărut duminică seara de familie. Tatăl său a sesizat în jurul orei 18.30 că băiatul său, Saragea Radu Dumitru Cristian, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s‐a mai întors.

În momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni gri deschis, o cămașă albă, iar în picioare purta o pereche de papuci albastri.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea minorului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție, transmite IPJ Gorj.

Au fost formate echipe de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari care desfășoară activități specifice de căutare.

actualizare, ora 23.10: Zeci de mașini de off road participă la căutări, șoferii mobilizându-se pe grupuri. Oamenii spun că micuțul ar avea câinele cu el.

actualizare, ora 23.45: Băiatul a fost găsit la marginea unei păduri. Sute de oameni au participat la căutări. Copilul este teafăr.

Copilul a fost găsit în pădure la aproximativ șase kilometri de locuință, de către o echipă de căutare formată dintr-un polițist, un pădurar și un voluntar. 

Galerie foto


Vizualizări: 3,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: