Bălănești: Constructor amenințat cu judecata, s-a întors pe șantierul abandonat

Amenințată că-i va fi reziliat contractul și va fi dat în judecată, o firmă care ridică o sală de sport în comuna gorjeană Bălănești a revenit pe șantier după ce abandonase lucrările. Oricum, investiția trebuia să fie gata la sfârșitul lui 2021, dar este departe de a se finaliza.

Constructorul a fost „strâns cu ușa” de autoritățile locale și convins să revină pe șantier și să termine ce a început. „Investiția are o foarte mare întârziere. Amplasamentul trebuia să mi se predea, cu sala de sport executată, în noiembrie 2021. Lucrările au început. Nu se lucrează într-un ritm alert. Ritmul este cam anevoios. Important este că au venit la treabă”, a declarat primarul din Bălănești, Ovidiu Pungan.

Investiția se ridică la peste 1,5 milioane de euro și este finanțată prin Compania Națională de Investiții. Firma constructoare a primit un nou termen de finalizare: sfârșitul acestui an.

„Sperăm ca, până la sfârșitul anului, dar nu sunt încrezător, ca această investiție, care este de o importanță deosebită pentru cetățenii comunei Bălănești, să fie finalizată”, a mai declarat primarul din Bălănești, Ovidiu Pungan.

Vizualizări: 1,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: