Călinoiu şi Cârciumaru nu-l vor pe Condescu la Pandurii

Liderii PSD Gorj nu vor Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia, condusă de Marin Condescu, ca acţionar la Pandurii. Florin Cârciumaru spune că la şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor clubului de fotbal, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, nu s-a discutat nimic privind revenirea lui Marin Condescu. La rândul său, Ion Călinoiu susţine că USMO nu poate intra în AGA din cauză că nu şi-a plătit cotizaţia. Pe de altă parte, USMO şi-a recâştigat locul prin hotărâre judecătorească.

Florin Cârciumaru spune că regulamentul şi statutul Clubului Pandurii va fi îmbunătăţit. „Ne-am întâlnit cu managerul CEO în cadrul AGA unde s-a discutat foarte mult pe regulament, pe statutul existent, dar nu s-a luat nici o hotărâre, s-a stabilit ca în decurs de două trei săptămâni să se lucreze pe statutul respectiv, pe regulamentul de organizare şi funcţionare, în sensul de a se îmbunătăţi. Nu am discutat nimic despre revenirea lui Marin Condescu la Pandurii pentru că nu a fost pe ordinea de zi, USMO nefiind nici măcar prezentă, ca organizaţie, prin vreun reprezentant. Nu ştiu dacă Marin Condescu are de recuperat bani de la Pandurii, nu ştiu dacă există o vreo hotărâre în acest sens”, a declarat Florin Cârciumaru.

Ion Călinoiu consideră zvonurile privind revenirea lui Condescu la Pandurii ca fiind nişte intoxicări. „Îmi pare rău că intrăm în spaţiul public cu fel de fel de scenarii şi creăm o tensiune artificială, o intoxicare în acest domeniu sensibil, de a stârni incertitudine în cei care sunt angrenaţi să realizeze performanţă sportivă şi nu în ultimul rând a suporterilor”, a declarat Călinoiu. Acesta susţine că USMO nu poate intra în AGA din cauză că nu şi-a plătit cotizaţia. Ba mai mult, spune că şi managerul CE Oltenia are o poziţie similară vizavi de revenirea lui Marin Condescu la Pandurii. „USMO nu şi-a plătit cotizaţia, urmare a unor interpretări ale statutului, a unei superficiale apărări din partea clubului a obţinut o hotărâre judecătorească favorabilă. În statut este prevăzut la articolul 9 că acela care nu-şi plăteşte cotizaţia timp de 3 luni, este eliminat de drept. Nu cred că Marin Condescu îşi doreşte să vină în Consiliul de Administraţie sau în structurile de conducere ale Clubului, este o intoxicare. Mi-a plăcut extraordinar de mult şi decizia directorului CE Oltenia, care a spus foarte clar că nu mai trebuie să încurcăm lucrurile”, a precizat Ion Călinoiu. 

Vizualizări: 801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: