Baluri pentru boboci cu fiţe în liceele din Târgu Jiu

S-a dat startul petrecerilor în liceele din municipiul Târgu Jiu. Cele mai multe unităţi de învăţământ liceal pregătesc intens ultimele detalii legate de Balul Bobocilor.  Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” pregăteşte o petrecere în stilul anilor 20, iar Colegiul Naţional „Virgil Madgearu” se laudă cu un invitat special, cântăreţul de muzică hip-hop Cabron. Preţul unui bilet la Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” ajunge la suma de 50 de lei.

Celebrul Bal al Bobocilor organizat în fiecare an de liceele din Târgu Jiu a devenit mai ales un eveniment în care tinerii se întrec în invitaţi surpriză şi în ţinute vestimentare alese. Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru” organizează astă seară Balul Bobocilor într-una din sălile de pe Insuliţa Jiului. Elevii de aici se laudă cu un invitat pe cinste, Lidia Buble, dar şi cu solişti şi dansatori locali. Potrivit informaţiilor din cadrul liceului, intrarea este gratuită şi au acces doar elevii colegiului. Evenimentul a fost posibil doar datorită sponsorizărilor. Colegiul Naţional „Virgil Madgearu” promite un show extraordinar întreţinut de cântăreţul de muzică hip hop, Cabron. Evenimentul este programat pentru data de 20 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 20.00. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Stil retro la CNTV

Elevii de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” pregătesc o petrecere în stil retro, mai exact în stilul anilor 20. Organizatorii au stabilit şi un preţ pe bilet în funcţie de categorie, standard sau backstage. Cele standard costă 25 de lei şi includ accesul în sală şi intrarea la after party, iar cele backstage, 50 lei, oferă în plus acces backstage înainte şi după concert, o băutură răcoritoare şi loc rezervat în partea centrală a sălii. Concertul susţinut de artiştii surpriză are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar petrecerea de după concert în cortul mare de pe insuliţă, în data de 15 noiembrie.

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: