Cuza, invitat special la Balul Bobocilor de la Spiru Haret

Echipa “Noaptea târziu”, condusă de Adrian Popescu, alias Cuza, este aşteptată la Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional “Spiru Haret”. Tinerii din Târgu Jiu sunt extrem de entuziasmaţi de faptul că îi vor putea avea în mijlocul lor pe cei care au creat parodia muzicală “Sunt un cocalar”, piesă care face furori pe Internet. Adrian Popescu este de origine din Târgu Jiu, însă de câţiva ani locuieşte în Timişoara. Absolvent al Colegiului Naţional „Spiru Haret”, Adrian Popescu spune că are emoţii din cauza reîntâlnirii cu foştii profesori, pe care va căuta să-i revadă în dimineaţa dinaintea spectacolului.

Colegiul Naţional „Spiru Haret” Târgu Jiu va organiza Balul Bobocilor joi, 13 noiembrie, începând cu ora 20.00, la Casa Tineretului. În cursa pentru Miss Boboc s-au înscris 9 concurente. Organizatorii promit un show de zile mari, din program făcând parte iluzionistul Katharsis, formaţia 24 H Band, invitat special fiind Adrian Popescu, alias Cuza, şi echipa sa de la „Noaptea târziu”. Această formaţie face furori pe Internet, ultimul videoclip postat pe You Tube „Sunt un cocalar”, cover al piesei Tranquila a cântăreţului J. Balvin, a strâns aproximativ 11.000.000 de vizualizări.

Piesa celor de la „Noaptea târziu” este o parodie muzicală, ce prezintă o radiografie satirică a societăţii româneşti şi a tipologiei comportamentelor. Liceenii aşteaptă cu nerăbdare Balul Bobocilor, iar Cuza le garantează distracţia. „Noi am vrut să tragem un semnal de alarmă într-un mod amuzant. Când am început proiectul nu ne-am gândit că o să facem piesă după piesă. Cu videoclipul „Sunt un cocalar” am strâns 11.000.000 de vizualizări pe YouTube. Cu siguranţă, vom cânta această piesă şi la Târgu Jiu pentru că ştim că asta aşteaptă tinerii de la noi. Mai sunt şi alte suprize, însă tot ce le pot transmite liceenilor este că ne vom distra”, a declarat Adrian Popescu.

Cuza, încercat de emoţii

Adrian Popescu este din Târgu Jiu, însă locuieşte la Timişoara, la ora actuală fiind student în ultimul an la medicină. Împreună cu alţi colegi din Oradea şi Hunedoara produc videoclipuri şi realizează emisiuni. După ce s-au remarcat în lumea muzicală, tinerii au foarte multe solicitări atât în Timişoara, cât şi în ţară. În rândul adolescenţilor, Adrian Popescu este cunoscut sub numele de Cuza. „În şcoala generală, am jucat într-o scenetă în care l-am interpretat pe Alexandru Ioan Cuza, de atunci mi-a rămas numele de Cuza. Nu ştiu dacă m-am ales cu această poreclă pentru că mi-am jucat prea bine sau prea prost rolul”, a declarat Adrian Popescu. Tânărul este absolvent al Colegiului Naţional „Spiru Haret” şi spune că are emoţii foarte mari, mai ales că va încerca să-şi revadă toţi foştii profesori. „Am terminat liceul la Colegiul Naţional „Spiru Haret” la matematică-informatică, engleză bilingv, termin facultatea de medicină, dar fac muzică. Nu se prea leagă una de cealaltă, dar atât medicina, cât şi muzica sunt două pasiuni ale mele. Voi avea emoţii mari la Târgu Jiu, mă voi pune în locul acelor elevi, iar în dimineaţa dinaintea spectacolului voi merge la liceu pentru a-mi revedea foştii profesori pe care nu i-am mai văzut de ani de zile. Nu voi rămâne la Târgu Jiu decât în ziua spectacolului pentru că vom veni direct de la Oradea, după care vineri vom fi la Bacău, la un spectacol la Oneşti, iar în week-end la Arad”, a mai precizat Adrian Popescu.

BILETE

Pentru un bilet la Balul Bobocilor, organizat de Colegiul Naţional „Spiru Haret”, adolescenţii trebuie să plătească 15 lei, în condiţiile în care îl cumpără până în ziua spectacolului, în ziua spectacolului preţul biletului va fi de 20 de lei. Biletele se pot procura atât de la liceu, cât şi de la Casa Tineretului.

Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: